Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervehdys taas!
Homma jatkuu nyt kotisivu-osastolla, josko tämä pyöräilykokemusten jakaminen ja retkikertomusten ylläpito sekä kirjoittaminen olisi hieman mielekkäämpää tällä tavalla. Edelleenkin IT-huonouksia ja kirjoitusvirheitä tulee olemaan paljon, tämä varoituksen sanana.

Sisältö näillä sivuilla liittyy tavalla tai toisella tekemiini polkupyöräretkiin, jotka ovat usein saneet alkunsa enemmän tai vähemmän hetken mielenjohteestä. Reissujen tarkoitus on ollut kokeilla omia rajoja mutta myös samalla nähdä maita ja mantuja pyörän selästä. Toisinaan pääasiana on ollut vain siirtyminen pisteestä A pisteeseen B mutta välillä on myös osattu nauttia maisemista. Keskimäärin pyöräilyni on ollut kuitenkin sekoitus edellisistä.

Oma pyöräilyhistoriani alkoi joskus 80-luvun alussa keltaisella kolmipyöräiselle umpikumikiekoilla varustetulla sinkulalla. Siitä lähtien polkupyörä oli pitkään enempi ja vähempi tärkeä kulkupeli kun mopoakaan ei tullut koskaan hankittua. Jotkut jopa hieman vitsailivat asiasta...
Pyöräilyharrastus hiipui kun 90-luvun lopulla Savonlinnassa uskollisen menopelini vaihepakka paukahti -30 asteen pakkaselle. Kotvanen meni toipuessa kun varsinaisen uuden pyörän ostin vasta vuonna 2006. Pyörän ostosta kolmen päivän kuluttua olin jo ensimmäisellä pyöräretkellä. Siitä hetkestä lähtien onkin kaikki kesälomat menneet tien päällä välillä yksin ja välillä kaksin.

Törhönen


©2020 Törhösen harharetket - Matkakertomuksia pidemmistä ja lyhyemmistä retkistä polkupyörällä Suomessa ja muualla. - suntuubi.com