Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tour de West - onko rannikolla parempi sää
Tästä reissusta ei innosta runoilla alla olevia kommentteja kummempaa...ehkäpä kartan kyhään jaka kerkiän.

Tämän kesän fillarireissu suuntautuu länteen ja etelään. Suomen kamaralla pysytään mutta kielimuureja saattaa tulla vastaan. Suunniteltu reitti on: Iso-Evo - Kangasala - Kuru - Virrat - Kuortane - Lapua - Vaasa - Rauma- Somero - Hyvinkää - Loviisa - Elimäki. Morjestellaan kun tavataan!

11.7.2009 Huomena aamulla olisi startti ja kelit vaikuttavat lupaavalta lämmön puolesta. Sateesta viis kunhan lämpöä riittää. Alkaa viime vuoden lapin reissun jäätävät sateet jo kyllästyttää. Katsotaan, josko matkan varrella saisi pistettyä kommentteja taukopaikoista ja reissun edistymisestä.

18.7.2009 Yyterissä ollaan. Aurinko paistaa ja matka on mennyt verrattain hyvin. Tänään päätettiin tehdä reittimuutos eli Rauma unohdetaan ja mennään porin läpi Harjavaltaan ja sieltä Säkylään. Sitä matka jatkuu taas kohti Someroa. Vaasan jälkeen alkoi näkyä muitakin retkipyöräilijöitä.

21.7.2009 Perillä kotona. Eipä arvaa miten mieli heilahtelee ja reitti muuttuu matkan varrella. Eilen oltiin vielä kovasti Loimaan kohdalla menossa reittisuunnitelman mukaan mutta kuinkas kävi. Lounaspaikassa karttaa tutkailtuamme todettiin, että koti on niin naurettavan lähellä ja tulevien päivien reitit(läpi ruuhkasuomen länsi-itäsuunnassa) eivät oikein kiinnostaneet enää. Lomallahan sitä ollaan, joten ei muuta kuin nokka kohti Tammelaa ja sieltä kotio. Kotiin tultua olo ei tuntunut siltä että reissu olisi jäänyt kesken, päinvastoin. Opin kuitenkin sen, että ensi kerralla reissu tulee kulkemaan kaukana kotimaisemista koko reissun ajan, jotta mielenkiinto säilyy. 


©2020 Törhösen harharetket - Matkakertomuksia pidemmistä ja lyhyemmistä retkistä polkupyörällä Suomessa ja muualla. - suntuubi.com